mina_logo.jpg
21/03/2019
11:30h - 13:00h

Connectant amb l’entorn per la igualtat educativa

Escola La Mina de Sant Adrià de Besòs Veure mapa

Vols inspirar-te, compartir i aprendre al voltant de la crida #CentresEducatius360? T’agradaria acompanyar-nos a conèixer com des de  l’Institut - Escola La Mina treballen amb entitats de l’entorn i com connecten les activitats lectives i les no lectives en clau 360? Doncs des de la Fundació Jaume Bofill et proposem una nova activitat que busca donar a conèixer com treballen els centres educatius amb una mirada 360.

El futur dels centres educatius passa per connectar el “dins i fora escola” i integrar les capacitats, necessitats i interessos particulars dels infants i joves al propi projecte educatiu i al del municipi.

Per això, la crida #CentresEducatius360, en el marc de l’aliança Educació 360, busca 30 centres educatius amb pràctiques que donin resposta al següent repte: Com podem connectar espais i temps educatius per generar més i millors oportunitats d'aprenentatge pel nostre alumnat?

Ets un d'aquests centres i vols saber com altres han resolt aquest objectiu? Tens dubtes sobre la crida? Doncs aquesta visita és per tu!

Acompanya'ns  a l’Institut - Escola La Mina el dia 21 de març a les 12:30h! Iniciarem la visita al mateix Institut on la seva directora, Marta del Campo, farà una breu presentació sobre el context i la història del centre on veurem com és en un dia a l'Institut. A continuació, a poca distància del centre, visitarem algunes de les entitats més emblemàtiques del barri de la mà de professionals amb qui col·laboren estretament. S'hi ofereixen activitats extraescolars de tipus esportiu i social liderades i promogudes per persones amb una forta vinculació a la comunitat gitana tant present a l'Escola i a l'Institut. I tot això, en ple horari lectiu. 

De la seva mà, coneixerem com aquestes activitats no lectives, es vinculen amb el currículum escolar i com un centre educatiu, obrint-se a l'entorn, es pot convertir en l'espai de referència per a la millora de les condicions de vida i d'aprenentatge d'infants i joves en risc d'exclusió social. Una oportunitat única per a compartir idees, veure maneres de treballar diverses i inspirar-se per a desenvolupar els vostres projectes amb mirada 360.

Si estàs pensant presentar-te a la crida amb el teu centre educatiu, o simplement vols aprendre amb altres pràctiques 360, serà un espai únic per agafar idees, compartir amb altres professionals i entendre millor els elements d’un centre amb mirada 360.

Ah! I recorda que si us presenteu al crida teniu fins al 31 de març per enviar el formulari.

Us hi esperem!

 

Connectant amb l’entorn per la igualtat educativa
a
Escola La Mina de Sant Adrià de Besòs

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar