yj0-b_banner_1200x800_jornada-2_b.png
11/05/2021
11:00h - 13:30h

Construïm solucions als reptes de l’Estiu Enriquit

La jornada Construïm solucions als reptes de l’Estiu Enriquit pretén que els participants generin conjuntament solucions als reptes d’estiu per tal d’assolir un objectiu comú: garantir que tot infant, jove i adolescent pugui viure d’un estiu ple d’oportunitats d’aprenentatge, de gaudi i socialització.

A partir de tres sales paral·leles dividides en dues franges horàries treballarem 6 reptes sobre l’estiu emmarcats ens els eixos d’equitat, connexió i educatiu per tal de poder donar resposta i abordar de forma integral les propostes d’estiu dels municipis participants.

Les sessions de treball comptaran amb la participació de referents i facilitadors que ajudaran a contextualitzar el repte i proposar unes primeres possibles solucions. A partir d’aquí, tindrà lloc un diàleg obert a partir de la participació de tothom per tal de construir plegats i concretar altres solucions.

Es tracta d’una jornada personalitzada, activa i col·laborativa que vol comptar amb la participació de regidors i tècnics d’ajuntaments, entitats del lleure i altres agents educatius dels municipis, per a què comparteixin i sumin coneixements, opinions i experiències per construir conjuntament.

Programa de la jornada:

11:00 – 11:15: Benvinguda i presentació

11:15 – 12:15
: 1a sessió de debats paral·lels

  • Repte connexió: Com definir una estratègia d’estiu coordinada entre tots els agents educatius del municipi?
  • Repte equitat: Com incrementar la participació dels joves i adolescents en l’oferta d’estiu?
  • Repte educatiu: Com impulsar un marc competencial compartit per a enriquir els aprenentatges?

12:15 – 13:15: 2a sessió de debats paral·lels

  • Repte connexió: Com involucrar als centres educatius perquè tinguin un rol actiu en l’oferta d’estiu?
  • Repte equitat: Com fer més inclusives les activitats d’estiu?
  • Repte educatiu: Com garantir la qualitat i l’avaluació de les activitats?

13:15 – 13:30: Cloenda i tancament

Per aquesta jornada comptarem amb la participació de: Rafa Homet (Ajuntament de Terrassa), Dolors Peñafiel (Ajuntament de Vilafranca), Francesc Arolas (Ajuntament de Granollers), Cristina Bernabé (Ajuntament de Barberà del Vallès), Àngels Cadena (Escola Mercè Rodoreda), Mireia Mas (Fundació Bofill), Miquel Àngel Essomba (Universitat Autònoma de Barcelona), Mercè Garet (Fundació Tot Raval), Alberto Esteban (IE Daniel Mangrané), Judit Blanco (Fundació Marianao), Núria Sabaté (Escola Marià Fortuny), Roser Majó (Escola Rocafonda), Laura Mencía (Educació 360) i molts altres.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar