grups2_300.jpg
19/06/2017
21:45h - 21:45h

Crida: Redissenyem la reunió amb famílies

La Crida: Redissenyem la reunió amb famílies busca 30 centres educatius que desitgin reactivar el compromís entre família i escola redissenyant creativament un moment clau: les reunions que fan a l’inici de curs amb les famílies. Els centres participants comptaran amb assessors experts en relació família-escola, tallers de formació i un kit metodològic específic per acompanyar el procés. 

Redissenyem la reunió amb famílies aposta per un replantejament profund de les reunions d’inici de curs. No es tracta de fer petites millores per fer una reunió més amena, sinó de fer una reflexió profunda dels objectius de la reunió que suposi repensar creativament tant el contingut com el format. Us proposem posar-la en pràctica, experimentar un nou model i que això mobilitzi la nostra capacitat reflexiva i creativa de millora.

Segueix la crida #ReunióFamílies i accepta el repte!

Qualsevol centre educatiu de Catalunya interessat en presentar-se a la crida cal que llegeixi atentament les Bases de la crida i presenti la seva candidatura abans del 19 de juny de 2017.

Més informació aquí.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar