kzl-896-x-1200px.png
31/01/2023
10:00h - 12:30h

Acte de presentació de la Crida Currículums de ciutat, una oportunitat per connectar les experiències educatives del territori

Hub Social. Girona 34 interior. Barcelona Veure mapa

T’interessa desenvolupar un currículum de ciutat per convertir el teu territori en un gran espai d’aprenentatge? Vols descobrir com millorar el reconeixement i l’accessibilitat a les oportunitats que es produeixen més enllà de l’escola ? Vols experimentar quines són les competències clau que permeten construir trajectòries de vida exitoses a tots els infants i joves? Vols conèixer pràctiques consolidades que t’ajudin a abordar els reptes educatius i la millora en l’àmbit local?

El proper 31 de gener de 2023 presentarem la Crida Currículum de ciutat, promoguda per l’Aliança Educació 360, en una jornada adreçada a ajuntaments i altres organitzacions amb lideratge territorial que tinguin interès en començar a impulsar un marc de competències locals o vulgui iniciar-se en les possibilitats dels Currículums de ciutat amb una mirada 360.

Per fer-ho, comptarem amb les mirades inspiradores de Boston After School & Beyond, The Building Blocks de Pittsburgh i Remake Learning de Chicago.

I a més us proposem participar d’un espai de laboratori dinamitzat per l’especialista en jocs, Oriol Ripoll, on posarem en moviment allò après durant la jornada i durem a cada context les propostes presentades pels convidats.

PROGRAMA

10:00 – 10:10h Benvinguda i presentació

10:10 – 10:30h Què és un Currículum de ciutat?
10:30 – 11:00h Quin és el potencial educatiu dels Currículums de ciutat?
Coneguem 3 iniciatives internacionals:

  • Boston After School & Beyond (Boston)
  • The Building Blocks (Pittsburgh)
  • Remake Learning (Chicago)

11:00 – 11:15h Què us proposem? Presentació de la Crida Currículums de ciutat
11:15 – 11:30h Pausa-cafè
11:30 – 12:15h Laboratori per testejar i experimentar els Currículums de ciutat
12:15 – 12:30h Cloenda

*Si no pots participar presencialment, tens l’opció de fer-ho online.


Vols saber-ne més?

Acte de presentació de la Crida Currículums de ciutat, una oportunitat per connectar les experiències educatives del territori
a
Hub Social. Girona 34 interior. Barcelona

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar