butlleti_deaccio.jpg
27/03/2014
08:00h - 07:00h

Debats d’Educació en Acció

MACBA Veure mapa
Busquem innovadors que treballin pel canvi educatiu.

Coincidint amb els 10 anys de Debats d'Educació, volem donar veu a totes aquelles persones, entitats i col·lectius que dia a dia impulsen el canvi educatiu al nostre país i fan front de manera creativa als reptes que l'educació ens planteja avui en el context social, polític i econòmic en què vivim.
Amb aquest objectiu hem posat en marxa els Debats d'Educació en Acció juntament amb la Universitat Oberta de Catalunya. Volem recollir i compartir propostes i iniciatives concretes per construir una col·lecció de pràctiques innovadores que s'estan duent a terme al territori català i de les quals tots en podem aprendre.
El treball globalitzat i els centres d'interès a secundària, la introducció de la gamificació a les escoles, la col·laboració amb institucions culturals o la utilització de twitter a l'aula són algunes de les propostes dels projectes fins ara presentats.

Participa-hi també enviant un breu vídeo (3-5 minuts) on donis a conèixer la teva experiència innovadora. Explia'ns què vols millorar o quin repte estàs disposat a assolir, com ho fas i amb quina metodologia, amb qui col·labores i pots comptar, i amb quines dificultats et trobes i com procures fer-hi front.
També ens agradaria saber de quina manera penses que altres persones podrien aplicar la teva experiència. Com més iniciatives innovadores participin, més coneixement útil generarem per a tota la comunitat educativa!
Aquelles 7 iniciatives que el nostre jurat trobi més interessants es presentaran a l'acte central que tindrà lloc el 13 de maig al MACBA (Barcelona) i al qual hi estàs convidat i convidada. Tant si participes amb un vídeo com si senzillament vols conèixer experiències innovadores, t'hi esperem!

Et sembla interessant el que et proposem?

Comparteix el projecte a les xarxes amb l'etiqueta #debatsenacció!

 

Debats d’Educació en Acció
a
MACBA

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar