zhao.jpg
29/11/2012
17:30h - 17:30h

Educar la creativitat i l'emprenedoria en un món globalitzat

Auditori MACBA Veure mapa

Dijous 29 de novembre de 2012 a les 18.30 h va tenir lloc la conferència Educar la creativitat i l'emprenedoria en un món globalitzat, a càrrec de Yong Zhao, vicedegà de la Facultat d'Educació i catedràtic del Departament d'Avaluació, Política i Lideratge Educatius de la Universitat d'Oregon. 

L'acte, formava part del projecte Debats d'Educació, impulsat per la Fundació Jaume Bofill i la Universitat Oberta de Catalunya, amb la col·laboració del MACBA, es va celebrar a l'Auditori MACBA, al carrer Joan Coromines, s/n de Barcelona.

Es podia seguir en directe per videostreaming des d'aquest web, des del web www.debats.cat, per Twitter amb l'etiqueta #debatseducacio, i des dels canals de @UOCdirecte i @FundacioBofill.

Hi havia servei de traducció simultània. Per veure les conferències de Debats d'Educació i tota la informació que se'n deriva visiteu www.debats.cat.

Educar la creativitat i l'emprenedoria en un món globalitzat
a
Auditori MACBA

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar