edulab_300x405.jpg
05/04/2016
16:00h - 19:30h

Edulab: Taller de personalització de l’aprenentatge

Convent dels Àngels-MACBA Veure mapa

Vols saber com crear un itinerari personalitzat d’aprenentatge? O potser capgirar la classe amb els teus alumnes? Dins de l’Edulab, posarem en pràctica noves solucions i cocrearem propostes per tal de situar l’alumne al centre del seu procés d’aprenentatge en base a cinc conceptes clau: tema, continguts, recursos, productes i evidències d’aprenentatge

Se celebraran tres laboratoris simultanis que seran conduïts per:

Ramon Grau, professor de secundària i director de l'Institut Quatre Cantons del Poblenou, així com membre del comitè científic d’Educació Demà. 

Toni Otero, mestre i cap d’estudis de l’Escola l’Arenal de Llevant de Barcelona.

David Atzet, professor i director de la SINS Cardener de Sant Joan de Vilatorrada.

Elena Ojando, professora de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna (Universitat Ramon Llull).

Els tallers tindran lloc a l'Auditori del Convent dels Àngels-FAD el dimarts 5 d’abril de 18.00 h a 20.00 h de la tarda. 

Accés lliure i gratuït.

Inscriu-t'hi i no t’ho deixis perdre! 

 

Edulab: Taller de personalització de l’aprenentatge
a
Convent dels Àngels-MACBA

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar