enquesta2.jpg
02/12/2019
15:00h - 15:00h

Futur en construcció. Com serà el futur de l'educació?

Enguany, celebrem 50 anys de vida i volem aprofitar-los per mirar cap al futur. Estem imaginant com serà l’educació d’aquí uns quants anys. Concretament, hem situat la mirada al 2035, un futur proper però suficientment llunyà com perquè s’hagin produït canvis. Al 2035, què haurà passat amb la segregació escolar? Com s’organitzaran els centres escolars? Els organismes internacionals tindran més pes que ara en la definició de les polítiques educatives? Els centres escolars seran un espai de reconeixement de la diversitat sexual?

Per fer aquest exercici de mirar de dibuixar quin serà l’escenari futur de l’educació, necessitem la teva opinió. Com creus que serà aquest futur per a l’educació? El que preveus és el que voldries que passés, és el que creus que hauríem de desitjar que passés?

Et convidem a fer aquest exercici, responent una enquesta que et farà reflexionar. I, si t’agrada, comparteix-la!

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar