opendata_1.jpg
28/11/2014
17:00h - 17:00h

Hi hauria d’haver accés obert a les dades d’educació per a la recerca?

Quines bases de dades estan disponibles per a fer recerca en educació? Quines es fan servir? Amb quins criteris s'hi pot accedir? Quines recerques es podrien fer si tinguéssim accés obert a les bases de dades? La comunitat investigadora del país, comparteix les seves dades? En quines condicions ho fa o ho faria? 

Fem una crida als investigadors i investigadores per respondre a aquestes preguntes, amb la voluntat de proposar un major i millor accés a les dades per a fer recerca i avaluació educativa. Respondre aquesta enquesta t'ocuparà al voltant de 5 minuts. 

T'agrairem també que reenviïs aquest butlletí o l'enllaç a d'altres professionals que fan recerca en educació, tant des de l'àmbit públic com el privat. 

Amb els resultats generarem un llistat de bases de dades útils per a la recerca en educació, amb informació sobre el seu contingut, criteris per accedir-hi i l'organisme o institució que les genera i/o custodia. El llistat serà d'accés obert i pot ajudar a imaginar i planificar la investigació futura sobre l'educació a Catalunya. 

Dades obertes per a la recerca en educació és una iniciativa per promoure l'obertura de dades per a la investigació i l'avaluació de les polítiques educatives. 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar