butlleti_forum_families-amb-veu.jpg
24/05/2014
07:00h - 12:00h

I Fòrum de Famílies i Educació a Catalunya. Com podem millorar l’escola dels nostres fills?

Institut del Teatre de Barcelona Veure mapa

Volem comptar amb la vostra assistència i complicitat el proper dissabte 24 de maig a l’Institut del Teatre de Barcelona.

El proper dissabte 24 de maig se celebrarà el I FÒRUM DE LES FAMÍLIES i L'EDUCACIÓ de Catalunya, en una jornada matinal, de 9:30 a 14:00 a l’Institut del Teatre de Barcelona on podreu venir amb tota la família.

Què trobareu?

Experts de la relació familia-escola parlaran del rol de les famílies a l’educació.

Famílies i AMPA us eplicaran experiències d’èxit per millorar i contribuir a l’escola i com aplicar-les a la vostra.

Presentarem el Llibre Blanc de la Participació de les Famílies a l’Escola en un acte que posarà de manifest el potencial i el compromís de mares i pares en l’educació.

Però... i què més? Una exposició amb més de 100 bones pràctiques d’AMPA, centres educatius i famílies; el lliurament d’un exemplar del Llibre Blanc de la Participació de les Famílies a l’Escola; un decàleg-manifest compartit i elaborat per les famílies que marcarà l’agenda de futur en educació; audiovisuals amb experiències innovadores dels pares a l’escola; un espai de lectura per agafar i intercanviar idees d’altres centres; un esmorçar amb espai de diàleg per compartir visions i formes de fer; un servei de monitoratge per poder venir amb els més petits; i finalment la demostració i celebració de la importància que en tenim les famílies per l’educació a Catalunya.

JA US PODEU APUNTAR SOLS O AMB TOTA LA FAMÍLIA

El projecte “Famílies amb veu” de la Fundació Jaume Bofill, juntament amb les principals federacions de mares i pares d’alumnes i la Diputació de Barcelona, organitzarà aquesta trobada que vol posar de manifest a tota la societat i els representants de l’Administració, l’existència, les capacitats, la veu, la feina i el valor de les AMPA i les famílies en la vida escolar.

Podeu consultar el programa aquí i fer la inscripció. Places limitades. A què espereu! El 24 de maig TOTS AL FÒRUM. Veniu a dir la vostra i demostrem que som molts!


Programa resum:

9:15 h Acreditacions a la cafeteria de l’Institut del Teatre
9:15 h – 9:45 h Acollida d’infants de 4 a 12 anys pels monitors
9:45 h 5 Tallers en paral·lel amb miniponències i experiències d’AMPA
11:15 h Pausa: Esmorzar de cortesia a la cafeteria de l’Institut del Teatre
12:00 h – 13:50 h Plenari a la Sala Ovidi Montllor. Llibre Blanc de la Participació de les Famílies a l’Escola.
13:50 h Recollida dels infants a l’atri de l’Institut del Teatre


Més informació aquí.

I Fòrum de Famílies i Educació a Catalunya. Com podem millorar l’escola dels nostres fills?
a
Institut del Teatre de Barcelona

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar