actelleida300.jpg
01/12/2018
08:00h - 13:00h

Iniciem l’Educació 360 a les Terres de Lleida. Volem que tu també hi siguis!

Museu de Lleida Veure mapa

Inscriu-te a la jornada Iniciem l’Educació 360 a les Terres de Lleida que celebrarem el proper 1 de desembre de 2018 de 9 h a 14.00 h al Museu de Lleida (Carrer del Sant Crist, 1. Lleida). Si treballes dins el món de l’educació, en un centre educatiu, entitat, equipament cultural o ajuntament, et convidem a participar d’aquesta trobada on parlarem sobre l’Educació 360 i el valor afegit que aporta a la tasca educativa. 

La jornada oferirà una primera reflexió entorn com l’Educació 360 aposta per la connexió dels aprenentatges, temps, espais i agents educatius que ja treballen amb infants i joves, de dins i fora l’horari lectiu. L’objectiu és connectar aquest ecosistema dins i fora l’escola per a multiplicar els beneficis educatius i enriquir i oferir més i millors oportunitats d’aprenentatge per a tothom. 

Experiències inspiradores de Catalunya i del món

L’Educació 360 és una nova forma de concebre l’educació amb un llarg recorregut a diferents països del món i entorns culturals. Coneixerem experiències internacionals que s’estan duent a terme amb èxit. 

I també escoltarem, de primera mà, projectes en clau d’Educació 360 que s’estan desplegant a  diversos punts de Catalunya, com el de Lluçanès Territori Educador, el que desenvolupa +Educació Sant Andreu, en aquest barri barceloní, i el procés de creació de la Xarxa Territorial de les Comarques Gironines. 

Realitats i reptes de l’Educació 360 a les Terres de Lleida

La Jornada comptarà amb un bloc destinat a treballar en grup, en què a través de tres tallers simultanis, s’identificaran experiències que ja estan en marxa a les Terres de Lleida i es debatrà sobre els reptes i necessitats que es poden afrontar, en clau d’Educació 360.   

L’assistència a la jornada té un reconeixement de 5 hores de formació per als docents. 

  • Si vols participar en l’acte presencialment, et pots inscriure en aquest enllaç
  • Pots consultar també el Programa complet

 

Iniciem l’Educació 360 a les Terres de Lleida. Volem que tu també hi siguis!
a
Museu de Lleida

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar