jornada-aprenentatge-i-servei.jpg
10/06/2013
07:00h - 07:00h

Jornada Aprenentatge Servei: Compromís i Inclusió Social

Palau Macaya de l'Obra Social 'la Caixa' Veure mapa

El dilluns 10 de juny de 2013 al matí, ECAS (Entitats Catalanes d'Acció Social), la Fundació Jaume Bofill i el Centre Promotor d'Aprenentatge Servei van organitzar aquesta jornada sobre l'APS per compartir bones pràctiques educatives i valorar l'aprenentatge servei com a estratègia per apropar les entitats socials i els centres educatius en un sol projecte ben articulat. 

Van centrar la Jornada:

- una introducció a l'aprenentatge servei a càrrec de Roser Batlle, del Centre Promotor de l'Aprenentatge Servei, 

- una taula d'experiències i 

- la presentació de la guia Aprenentatge servei i inclusió social.

La Jornada va tenir lloc el dia 10 de juny de 9.30h a 13.30h al Palau Macaya de l'Obra Social "la Caixa" (passeig de Sant Joan, 108. Barcelona). La inscripció era gratuïta, només calia inscriure-s'hi.

Més informació sobre la Jornada: Aprenentatge servei i inclusió social és una guia que sorgeix d'un procés de reflexió i treball amb entitats socials. El text, escrit per Mònica Gijón, ens proposa relacionar els processos d'inclusió social amb els projectes d'aprenentatge servei. Explicita quins elements són claus en aquestes situacions i què hem de tenir en compte per fer propostes veritablement inclusives.

Jornada Aprenentatge Servei: Compromís i Inclusió Social
a
Palau Macaya de l'Obra Social 'la Caixa'

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar