butlleti_debats_educacioenaccio.jpg
13/05/2014
16:00h - 18:30h

Jornada Debats d'Educació en Acció

Auditori del MACBA Veure mapa

Vine a conèixer experiències d'innovació educativa de la mà dels seus protagonistes.

Fins a 72 projectes han participat a la crida dels Debats d'Educació en Acció a la cerca d'experiències d'innovació i col·laboració per al canvi educatiu. Els vots de 2.300 vots del públic i un jurat expert han seleccionat 9 casos per a ser presentats en directe el proper 13 de maig a l'Auditori del MACBA de Barcelona. Les experiències seleccionades tindran 10 minuts per explicar les claus del seu projecte i fer-nos descobrir per què són exemples d'innovació educativa.

Debats d'Educació en Acció forma part de les activitats de commemoració dels 10 anys de Debats d'Educació. A la jornada es presentarà un breu recull de les idees clau d'aquesta dècada dels Debats així com de les aportacions de la comunitat educativa a la campanya Les 3 coses que he après.

El programa de la Jornada serà el següent:

18.00h :Benvinguda i presentació.
18.15h: Breu repassada als 10 anys de Debats d'Educació i la campanya Les 3 coses que he après.
18.30h: Presentació d'experiències de col·laboració per a la innovació educativa.
20.30h: Cloenda.

Si no pots assistir a la jornada, segueix-nos en directe via streaming. A més, tots hi esteu convidats a dir la vostra a les xarxes socials amb l'etiqueta #debatsenaccio

Inscriu-te a la jornada dels Debats d'Educació en Acció! Coneixeràs casos d'èxit que a través de la innovació i de la col·laboració contribueixen al canvi educatiu dins i fora de les aules. Per a qualsevol dubte o suggeriment que ens vulgueu fer arribar, podeu fer-ho a través de l'adreça enaccio@debats.cat.

Jornada Debats d'Educació en Acció
a
Auditori del MACBA

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar