yuq-banner-museus-i-educacio.png
17/04/2021
09:30h - 13:00h

Joves i museus. #EdcampConjuremnos

Després del gran èxit del 1r Edcamp Museus i Educació, oferim una nova trobada per seguir aprenent, compartint, connectant i donant veu als joves!

L'Edcamp es durà a terme el proper 17/04/2021 i es farà en format online a través de videoconferències simultànies. La proposta de temes de conversa es realitzarà previ a l'Edcamp. Des d’avui fins al 14 d'abril podeu accedir al Padlet i proposar què voleu compartir com a tema de conversa. L’equip organitzador de l’Edcamp Museus i Educació organitzarà aquests temes per crear el mapa de sessions amb els enllaços a les videoconferències per tal de compartir-ho amb vosaltres abans del 17 d'abril.

La idea és que així les participants pugueu anar pensant en quina conversa us interessa més participar ja tingueu el link per accedir-hi.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar