edulab_lideratge300.jpg
21/03/2018
17:00h - 19:00h

Laboratori: construint propostes per liderar el canvi educatiu

Auditori del Convent dels Àngels MACBA Veure mapa

El lideratge educatiu és un camí complex i apassionant que implica la gestió de recursos, espais i sobretot, persones i equips. Requereix visió, fonaments i la convicció de que algunes coses són possibles de canviar gràcies a l’esforç i el treball conjunt. Però què implica realment, coliderar un procés de canvi educatiu? De quines eines disposem? Què tenim a les nostres mans que faciliti aquest canvi i com ens assegurem que la direcció que prenem donarà resultats a llarg termini per a la tota la comunitat educativa? Ens ha de fer por equivocar-nos? Com fem un procés flexible i obert als canvis però que aporti estabilitat i confort als nostres equips i alumnat?

El proper 21 de març de 2018 us proposem un nou Edulab on podrem posar en pràctica allò après durant el Camp Base i submergir-nos en la cocreació d’una visió pel canvi educatiu adaptant-nos a cada realitat i centre educatiu.

El taller serà conduït per Oriol Ripoll i ens acompanyaran diferents professionals de centres educatius de l'Escola Sadako, la SINS Cardener i l'Institut Escola de Sant Adrià del Besós que han co-liderat processos de canvi.

Us hi esperem! Serà el proper 21 de març de 18 h a 20 h de la tarda l’Auditori del Convent dels Àngels del MACBA.

Accés lliure i gratuït. Inscripcions obertes

Com sempre, l’Edulab es podrà seguir via Twitter @FundacioBofill amb el hashtag #eduDemà.

 

Laboratori: construint propostes per liderar el canvi educatiu
a
Auditori del Convent dels Àngels MACBA

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar