kozma-photo_0.jpg
18/10/2012
16:30h - 16:30h

Les TIC i la transformació de l'educació en l'economia del coneixement

MACBA Veure mapa

Dijous 18 d'octubre de 2012 a les 18.30 h va tenir lloc la conferència Les TIC i la transformació de l'educació en l'economia del coneixement, a càrrec de Robert B. Kozma, consultor internacional i director emèrit del Centre de Tecnologia per a l'Aprenentatge del SRI International, a Califòrnia. 

L'acte, que forma part del projecte Debats d'Educació, impulsat per la Fundació Jaume Bofill i la Universitat Oberta de Catalunya, amb la col·laboració del MACBA, es va celebrar a l'Auditori MACBA, al carrer Joan Coromines, s/n de Barcelona.

En aquesta ocasió, el debat s'organitzava en col·laboració amb el Consell Escolar de Catalunya, en el marc de la jornada de reflexió "L'impacte i la contribució de les tecnologies digitals en l'educació."

Es va poder seguir en directe per videostreaming des del web www.debats.cat, per Twitter amb l'etiqueta #debatseducacio, i des dels canals de @UOCdirecte i @FundacioBofill.

Hi va haver servei de traducció simultània.

Per veure les conferències de Debats d'Educació i tota la informació que se'n deriva visiteu www.debats.cat.

Les TIC i la transformació de l'educació en l'economia del coneixement
a
MACBA

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar