09/09/2020
17:00h - 20:00h

Edcamp Tornada a l’Escola

Arrel del repte “Tornada a l’Escola” de la crida “Obrim l’Educació” de la Fundació Bofill i del webinar “Com liderar la tornada a l’escola?", un grup de persones vam sentir la necessitat de trobar un espai on compartir sobre el gran repte que tenim aquest proper curs.

D’aquí neix l’#EdcampTornada, un espai digital obert a tota persona de la comunitat educativa interessada a debatre i compartir sobre la tornada a les aules el curs 2020-2021.

Ja saps que l’Edcamp es construeix amb la participació de totes i tots, per això t’animem a proposar aquell tema de conversa relacionat amb la “tornada a les aules” que pensis que pot ser interessant debatre a l’Edcamp. Per fer-ho, accedeix al Padlet i escriu allò que vols aportar i compartir amb la resta de participants. Tens temps per fer-ho fins al 6 de setembre!

L’equip organitzador de l’#EdcampTornada organitzarà aquests temes per crear el mapa de sessions amb els enllaços a les videoconferències i compartir-lo amb totes les participants abans del 9 de setembre. D’aquesta manera, el dia de l’Edcamp ja sabràs quina conversa t’interessa i l’enllaç per accedir-hi.

No t’ho pensis més i participa-hi! Inscriu-te a l’#EdcampTornada, proposa un tema de conversa i gaudeix d’una tarda molt animada, compartint, aprenent i fent xarxa! T’hi esperem!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar