aps_acte_avaluacio.jpg
02/12/2015
17:00h - 19:00h

Però... això com s’avalua?

Sala d'actes de l'Arts Santa Mònica Veure mapa

Al tractar-ser d’activitats que es basen en la vida real quines oportunitats d’avaluació competencial afavoreix l’APS? Com avaluem les estratègies  d’aprenentatge servei de desenvolupament i millora del capital social de les comunitats? Si tots eduquem, tots valorem: podríem dir que tots els implicats avaluem l’APS? Com? Com ajuda l’autoavaluació als alumnes a ser conscients i donar sentit a allò que han après? Què aporta la coavaluació en un projecte d’aprenentatge servei?  Quines condicions ho fan possible?

I si l’avaluació ens ha d’ajudar a millorar els nostres projectes, com fer-ho? Quin és el paper de les persones destinatàries de l’APS en l’avaluació dels nostres projectes? Quines eines podem fer servir per avaluar i millorar? 

El proper 2 de desembre us presentarem eines per avaluar els projectes d’APS, reflexionarem sobre les especificitats i les oportunitats que presenta l’aprenentatge servei tant per millorar els projectes com per millorar els aprenentatges dels participants.

En la jornada tindrem un espai de trobada i intercanvi dels projectes ajudats en la darrera convocatòria on tots podrem aprendre del desenvolupament i els reptes de les bones pràctiques. 

Segueix la jornada en directe per Twitter amb les etiquetes #apsavaluacio

Però... això com s’avalua?
a
Sala d'actes de l'Arts Santa Mònica

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar