tallerdecrowdfunfing_0.jpg
25/04/2017
16:00h - 16:00h

Primer taller de crowdfunding. Plataforma Fem Educació

Centre Cívic Joan Oliver 'Pere Quart' /Sala 12 Veure mapa

Penses que l’educació és un sector amb un munt de necessitats i oportunitats? Tens una idea o projecte que pot contribuir a millorar l’educació i que necessita finançament i suport de la comunitat? Vols presentar el teu projecte a la crida Fem educació però tens dubtes sobre les implicacions d’una campanya de microfinançament?

Vols saber en que consisteix el retorn col·lectiu i obert? Necessites més informació sobre què són  les recompenses i com definir-les? Saps quins elements s’han de tenir en compte per determinar el pressupost a finançar?... Si comparteixes algunes d’aquestes preguntes, o d’altres, sobre les campanyes de microfinançament, aquest taller t’interessa.  

La plataforma de micromecenatge educatiu femeducacio.org obre la primera crida per a seleccionar 20 projectes compromesos en la millora de l’educació. Amb l’objectiu de donar suport i acompanyar als que voleu presentar les vostres iniciatives, el dia 25 d’abril realitzarem un taller amb orientacions i idees sobre com realitzar una campanya de micromecenatge amb èxit. A més, la sessió serà clau per resoldre de manera oberta els dubtes que teniu sobre les bases de la crida Fem Educació

Es tracta d’una sessió pràctica on treballarem a partir de les vostres propostes per ajudar-vos a que s’adeqüin al màxim als criteris de la crida Fem educació i als requeriments de les campanyes de micromecentantge.

El taller estarà liderat per en Francesc Balagué, mestre, expert en innovació educativa i amb una dilatada experiència en el sector del crowdfunding. Entre d’altres és l’autor de la guia de crowdfunding del projecte.  

Accés lliure i gratuït.

Busquem projectes en diferents fases d’execució: projectes pilot que es dissenyen i s’experimenten per primera vegada, projectes ja testats que tenen el repte de sistematitzar-se i evolucionar, projectes que volen créixer i arribar a més centres i alumnes, projectes que volen mobilitzar solucions i crear implicació per estendre els drets educatius que encara no són efectius, etc.

T’imagines poder fer realitat el teu projecte amb el suport de la ciutadania? 

Inscriu-t'hi i no t’ho deixis perdre! 

Primer taller de crowdfunding. Plataforma Fem Educació
a
Centre Cívic Joan Oliver 'Pere Quart' /Sala 12

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar