news300x405_2-o.jpg
01/11/2017
11:00h - 11:00h

El Baròmetre de l’educació dona veu a famílies i docents

Que els infants i joves d’avui, tinguin les eines necessàries per un futur ple d’oportunitats és l’objectiu de l’educació. Quines creuen els pares, mares i mestres que han de ser aquestes eines? Creuen les famílies que l’escola està millorant? Quins canvis pensen els docents que caldria fer per millorar les escoles on treballen? Aquestes són algunes de les preguntes que el Baròmetre fa a mares, pares i docents.

En moments de canvi, com el que estem vivint actualment en l’educació del país, és necessari que totes les opinions, visions i desitjos tinguin un espai per expressar-se. El Baròmetre de l’educació vol ser l’eina que permeti saber què esperen de l’educació, quines són les motivacions, i les diferents mirades, tant de famílies com de docents, sobre el sistema educatiu i sobre els seus centres.

La primera enquesta del Baròmetre segueix oberta, per recollir totes aquestes veus i fer una aportació valuosa als debats sobre l’educació que necessiten els nostres infants i joves. Pots respondre-la en aquest enllaç

Nosaltres responem per l’educació, i tu?

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar