022-el-prat-musica300.jpg
15/03/2019
15:30h - 17:00h

Vols conèixer experiències d’Educació 360 de la mà de les persones que les impulsen?

Escola La Maquinista Veure mapa

El futur dels centres educatius passa per connectar el “dins i fora escola” i integrar les capacitats, necessitats i interessos particulars dels infants i joves al propi projecte educatiu i al del municipi.

Per això, la crida #CentresEducatius360, en el marc de l’aliança Educació 360, busquem centres educatius amb pràctiques que donin resposta al següent repte: Com podem connectar espais i temps educatius per generar més i millors oportunitats d'aprenentatge pel nostre alumnat?

Ets un d'aquests centres i vols saber com altres han resolt aquest objectiu? Tens dubtes sobre la crida? Doncs aquesta visita és per tu!

Si vols venir a inspirar-te a compartir i aprendre al voltant d’aquest repte, des de la Fundació Jaume Bofill et proposem la primera d’una sèrie d’activitats que busquen donar a conèixer com treballen els centres educatius amb una mirada 360. 

El divendres 15 de març, apunta’t a visitar el projecte + Educació de l’Escola La Maquinista de Sant Andreu. Començarem a les 16:30 i la visita constarà de dues parts: 

  • Una primera trobada a l’Escola La Maquinista, on l’equip directiu explicarà les característiques del projecte, els seus punts forts i els aprenentatges que han assolit des del seu inici així com els reptes de futur.
  • En la segona part, ens desplaçarem a una de les propostes de +Educació: El Casal La Màquina. Allà podrem conèixer als infants i joves que participen d’aquest espai lúdic i educatiu que es va inaugurar al barri el passat mes de gener.

Si estàs pensant presentar-te a la crida amb el teu centre educatiu, o simplement vols aprendre amb altres pràctiques 360, serà un espai únic per agafar idees, compartir amb altres professionals i entendre millor els elements d’un centre amb mirada 360.

I recorda, teniu fins el 31 de març per enviar el formulari!

Us hi esperem!

 

Vols conèixer experiències d’Educació 360 de la mà de les persones que les impulsen?
a
Escola La Maquinista

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar