logoweb_gris.jpg
18/10/2016
16:00h - 18:00h

Vols unir-te al moviment Edcamp?

Escola dels Encants Veure mapa

Vols unir-te al moviment Edcamp? Es busquen Edcampers!

Us convidem a participar en la presentació del projecte Edcamp a Catalunya i als tallers per a futurs “Edcampers” que estem preparant!

Però... què és un Edcamp? Un Edcamp és una trobada gratuïta i oberta a tothom amb la finalitat de compartir aprenentatges, coneixements i inquietuds per tal de desenvolupar-se personal i professionalment i transformar l’educació. La seva metodologia es basa en l’aprenentatge entre iguals, la conversa i l’intercanvi de coneixements. No hi ha un programa definit per l’organització de la trobada, ja que són els participants els qui construeixen conjuntament el programa a partir dels temes que són del seu interès.

Aquest moviment va ser creat el 2010 a la ciutat de Filadèlfia i, des d’aleshores, la idea de crear trobades obertes entre persones interessades en l’educació, s'ha transformat en un moviment amb més 700 Edcamps desenvolupats arreu del món en 25 països. Si encara et queden dubtes no t’ho pensis i inscriu-te tant a la nostra presentació com al Debat d’Educació que us oferirem el dia 6 d’octubre amb una de les fundadores del moviment Edcamp al món: Kristen Swanson.

La Fundació Jaume Bofill vol promoure aquest model a Catalunya i, en aliança amb la Edcamp Foundation dels Estats Units, desitja transferir aquesta metodologia a persones, col·lectius, centres i comunitats educatives que vulguin organitzar els seus propis Edcamps. El suport de la Fundació a l’equip de promotors de cada Edcamp serà gratuït i es basarà en formació, acompanyament i recolzament logístic i comunicatiu.

Tens inquietuds, aprenentatges i coneixements sobre els quals t'agradaria compartir amb altres apassionats sobre l'educació com tu?  Creus que l'aprenentatge entre iguals és una eina potent per millorar la pràctica educativa? Vols ser promotor/a d’Edcamps? Vols unir-te al moviment Edcamp i organitzar una trobada a la teva ciutat o al teu barri? Vine a la nostra presentació, participa en un dels 3 tallers simultanis sobre metodologia Edcamp que organitzarem i gaudeix d’un Edcamp en viu!

La presentació comptarà amb Ismael Palacín, director de la Fundació Jaume Bofill, i serà dinamitzada per Xavier Pujol, promotor del moviment Edcamp a Catalunya. 

Accés lliure i gratuït.

La presentació es podrà seguir en directe per streaming a través del web de la Fundació Jaume Bofill, i també via Twitter @FundacioBofill i @edcampCAT  amb el hashtag #edcamp

No arribes a l'hora de la presentació? Cap problema! Podràs recuperar el visionat aquí.

Anima’t i inscriu-te a l’acte!

Vols unir-te al moviment Edcamp?
a
Escola dels Encants

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar