Fundació Bofill

Edcamp. Un model viral d'aprenentatge

Obert

Però... Què és un Edcamp? Un Edcamp és una trobada gratuïta i oberta a tothom amb la finalitat de compartir aprenentatges, coneixements i inquietuds per tal de desenvolupar-se personal i professionalment i transformar l’educació. La seva metodologia es basa en l’aprenentatge entre iguals, la conversa i l’intercanvi de coneixements. No hi ha un programa definit per l’organització de la trobada, ja que sou els participants els qui construïu conjuntament el programa a partir dels temes que us interessen.

Aquest moviment va ser creat el 2010 a la ciutat de Filadèlfia i, des d’aleshores, la idea de crear trobades obertes entre persones interessades en l’educació, s'ha transformat en un moviment amb més 1000 Edcamps desenvolupats arreu del món en 25 països.

La Fundació Jaume Bofill vol promoure aquest model a Catalunya i, en aliança amb la Edcamp Foundation dels Estats Units, treballa per transferir aquesta metodologia a persones, col·lectius i comunitats educatives que vulguin organitzar els seus propis Edcamps. El suport de la Fundació a l’equip de promotors de cada Edcamp serà gratuït i es basarà en formació, acompanyament i recolzament logístic i comunicatiu.

Video

No t’ho perdis

Edcamp Summit Lúdic. 5 anys del projecte Edcamp CAT!

Què és el moviment Edcamp? Compartim aprenentatges per transformar l'educació!

Com és l'experiència de viure un edcamp?

Com s'aprèn en un Edcamp?

Com s'organitza un edcamp? Coneix l'experiència!

Edcamp Girona. Parlem d'educació!

Edcamp Mataró. Compartir per créixer!

Edcamp Summit 2017, descobreix-la!

Actes

Actes anteriors

Aliances

i col·laboradors

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar