Pep Prat

Pep Prat

Diplomat en Magisteri d’Educació Física, graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i màster en Formació del Professorat.

L'inici de la seva vida laboral va estar totalment vinculat amb la docència educativa: durant més de tres anys va fer substitucions en tots els nivells educatius, des d’educació primària fins a batxillerat i cicles formatius, i va coordinar diversos campus esportius. Posteriorment, va continuar com a tutor de primària durant quatre anys, etapa en què va descobrir la seva vocació i passió.

En paral·lel va iniciar un nou projecte compartit en forma de cooperativa, MakeIt! Education, del qual és cofundador i que té com a propòsit acompanyar en processos de canvi i transformació educativa docents, claustres, centres i entitats educatives a través de formacions, projectes i accions personalitzades. Això li permeté conèixer i descobrir moltes realitats educatives i endinsar-se en el disseny i la implementació de projectes.

Més tard, es va incorporar a la Fundació Bofill com a promotor del moviment Edcamp i ha combinat aquesta tasca amb la realització d’altres projectes educatius fora de la institució. Actualment, és impulsor del programa Lecxit.

Fora de l'àmbit professional, és un amant de l’esport, els animals i la natura: li encanta perdre’s per la muntanya i descobrir nous paisatges i indrets.

Actes

Ha format part dels actes següents

Notícies

Estigues informat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar