Elena Costa

Graduada en Humanitats a la Universitat Pompeu Fabra i actualment estic cursant el màster de Gestió Cultural a la Universitat Oberta de Catalunya. Soc sòcia de l'Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGCC). He estat sempre vinculada en associacions i entitats del meu territori, destacant el lleure educatiu i associacions culturals i esportives de joves. 

La meva experiència professional sempre ha combinat projectes educatius i culturals. He treballat en diferents museus i sales d'exposicions amb Ciut'art i MagmaCultura i he estat coordinadora de tres projectes educatius (casals d'estiu amb la Cooperativa Lleure Quàlia, el programa Èxit del Consorci d'Educació i la Fundació Pere Tarrés, i l'any passat sent dinamitzadora de Lecxit i enguany amb Lecxit-el Prat).

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept