Mamen Artero

Mamen Artero

Arquitecta per l’ETSAB-UPC, especialitzada en bioconstrucció i permacultura. Postgrau en gestió cultural per la UB i cofundadora d’El globus vermell, col·lectiu d’arquitectes fundat el 2008 amb l’objectiu d’apoderar a les persones en la creació d’entorns construïts més sans i sostenibles.

Impulsora de la plataforma educapermacultura.org, entén les transformacions físiques i pedagògiques en educació com una oportunitat per donar eines als infants i a la societat enfront els reptes que ens presenta el canvi climàtic.  La renaturalització dels centres educatius d’arreu és responsabilitat de tots, per la seva implicació en matèria de salut, educació, mediambiental  i social.

Ha treballat i viscut a Itàlia i Anglaterra, sempre intentant transmetre allò que l'apassiona, l’arquitectura, i la relació entre l’entorn físic i l’ésser humà. Actualment iniciant projecte de centre de divulgació permacultural a l’Anoia i desenvolupant per la Fundació Jaume Bofill una col·laboració en el projecte Hack the School.

mamenab@elglobusvermell.org

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept