Berta Riera
“La vida és una oportunitat constant de creixement i coneixement”

Berta Riera

Prové del  món del cau: primera escola pedagògica i de les més potents que existeixen. Amb la il·lusió de canviar el món inicia la carrera de Ciències Polítiques a la Univeritat Pompeu Fabra (UPF), i al descobrir la complexitat real del propòsit decideix anar pel millor dels camins: el d'ajudar a créixer als infants de forma integral i plena, coneixent totes les seves potencialitats i desenvolupant-les. És per això que apostant per la Transformació Social com a pedra angular del canvi, decideix ampliar ventall i començar a estudiar Pedagogia Waldorf a l'escola del Til·ler.

Monitora de lleure des de la medul·la, apassionada de l'aprenentatge i la vivència emocional. Sempre encantada d'instruir-se i poder formar part de nous projectes que l’ajudin a descobrir-se més capaç.

Considera que estar a la fundació és una gran oportunitat per aprendre moltíssim.

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept