Maribel de la Cerda
"Pedagoga vocacional"

Maribel de la Cerda

Pedagoga i doctora en pedagogia per la Universitat de Barcelona (UB). Ha estat dinamitzadora territorial del projecte LECXIT al Prat de Llobregat. És membre del Grup de Recerca d’Educació Moral (GREM) i les seves línies d’estudi són l’ajuda entre iguals, l’aprenentatge servei i l’educació en valors. La seva trajectòria professional fins el moment ha estat vinculada a la docència i la investigació, a la coordinació d’alguns projectes a l’Oficina de l’ApS de la Facultat i a formacions específiques. També ha elaborat materials didàctics i ha col·laborat en algunes publicacions, sent autora del llibre Per una pedagogia d’ajuda entre iguals.
Es considera una persona curiosa i apassionada per tot allò que envolta els processos educatius, les relacions entre persones, així com per la música, la dansa i la cultura afrocubana.

 

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept