Maribel de la Cerda
"Pedagoga vocacional"

Maribel de la Cerda

Pedagoga i doctora en pedagogia per la Universitat de Barcelona (UB). Ha estat dinamitzadora territorial del projecte LECXIT al Prat de Llobregat. És membre del Grup de Recerca d’Educació Moral (GREM) i les seves línies d’estudi són l’ajuda entre iguals, l’aprenentatge servei i l’educació en valors. La seva trajectòria professional fins el moment ha estat vinculada a la docència i la investigació, a la coordinació d’alguns projectes a l’Oficina de l’ApS de la Facultat i a formacions específiques. També ha elaborat materials didàctics i ha col·laborat en algunes publicacions, sent autora del llibre Per una pedagogia d’ajuda entre iguals.
Es considera una persona curiosa i apassionada per tot allò que envolta els processos educatius, les relacions entre persones, així com per la música, la dansa i la cultura afrocubana.

 

Actos

Ha formado parte de los siguientes actos

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar