Formació de persones adultes. Una política de futur

Obert

Quin és la situació actual de la Formació de persones adultes a Catalunya? Quines necessitats i reptes hi ha? Quines actuacions de millora calen? Analitzem l’àmbit de la Formació de persones adultes a Catalunya per aportar visió i propostes a un sector que necessita una revisió urgent.

La formació de persones adultes (FpA) és un sector força afeblit, que pateix d’haver estat durant molt de temps en la perifèria de les polítiques educatives, i que requereix una urgent revisió en profunditat per adequar-se a les necessitats formatives actuals.  

Amb aquest projecte de recerca volem fer una anàlisi del sector, identificació d’agents i programes, detectar necessitats i reptes i apuntar propostes de millora d’aquest àmbit. Per fer-ho, comptem amb la col·laboració de Milena Verrié i Aleix Caussa, i amb la participació de persones i institucions amb coneixement del sector (docents de formació d’adults, experts, administracions públiques que desenvolupen programes en aquest àmbit....) amb els quals treballem en seminaris per identificar reptes i dibuixar propostes.

Amb aquest projecte volem fer un aportació de valor amb visió i compromís propositiu que articuli un discurs públic i interpel·li als agents implicats a través de noves línies de treball que puguin contribuir a la millora de la Formació de Persones Adultes a Catalunya. 

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar