10 bones pràctiques de promoció de la lectura

El portal LEER.ES, portal de referència en temes de lectura promogut pel Ministeri de Cultura, han destacat LECXIT entre les 10 bones pràctiques iberoamericanes de promoció de la lectura. 

El Centre Virtual Leer.es ha creat el segell "Buena Práctica Iberoamericana Leer.es" en reconeixement a les propostes didàctiques en tot l'àmbit iberoamericà, amb les seves respectives llengües oficials i en qualsevol àrea del currículum, que destaquen en la promoció de la lectura i les competències lingüiístiques.

 

El comitè que otorga el segell, del qual formen part representants de la Subdirección General de Promoción del Libro, la Lectura y las Letras Españolas (MECD), de la Red Iberoamericana de TIC y Educación (RIATE), de la Organización de Estados Iberoamericanos para la Educación y la Cultura (OEI), del Centro Regional para el Fomento del Libro en América Latina y el Caribe (CERLALC), de la Red Latinoamericana de Portales Educativos (RELPE) i del mateix Centro Virtual Leer.es (MECD), han seleccionat el programa LECXIT-Lectura per a l'Èxit Educatiu, com una de les 10 bones pràctiques que han rebut aquesta distinció.

 

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar