EDhack Raval: 9 noves solucions en obert per abordar els reptes educatius del Raval

  • 134 EDhackers (participants) van treballar i gaudir durant les 28 hores de la hackató de l’EDhack Raval
  • 52 mentors i mentores van inspirar-los, 30 facilitadors els van acompanyar i 47 voluntaris van fer possible una trobada vibrant. 
  • De les 29 solucions, 8 van ser les finalistes i accedeixen al procés d’acompanyament (acceleradora).

El projecte EDhack Raval va celebrar una hackató  multitudinària durant 28 hores al Museu Marítim de Barcelona. Ha estat una experiència única on d’una manera o una altra hi van participar aproximadament 411 persones. 

Era aquesta l’oportunitat de connectar amb persones i idees noves, construir prototips que abordessin els 4 reptes i compartir totes les solucions en obert. En aquest procés les EDhackers han après noves eines d’innovació àgil, han viscut situacions de col·laboració radical des de la diversitat de perfils, cultures i edat i sobretot, han posat la primera pedra del laboratori educatiu que s’està conformant al barri del Raval. 

Però la feina continua! Per un costat, ja hem publicat totes les solucions creades en obert, de cara a seguir compartint coneixement de forma viral. D’altra banda, els 8 finalistes començaran en les properes setmanes un acompanyament intensiu per seguir aprenent i hackejant l’educació del Raval. Tres d’aquestes equips van ser premiats per el jurat amb una dotació econòmica que els ajudarà en la creació de la primera espurna dels seus projectes. 

Es pot seguir el procés i novetats del projecte amb l’etiqueta: #EDhackRaval 

Totes les solucions, amb els seus prototips i presentacions les podeu consultar properament aquí.

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar