Anima't a formar part del LECXIT!

Com cada any amb l’inici del curs escolar el Programa LECXIT per a l’èxit educatiu s’endinsa a les aules, biblioteques i entitats socials per a impulsar l'èxit escolar a través de la promoció de la lectura i per fer d'aquesta una estona de gaudi. 

Si t’agrada la lectura i vols transmetre la teva passió als més petits, el LECXIT és el teu voluntariat! Busquem persones que s’hi vulguin sumar i viure una experiència enriquidora mitjançant llibres, històries i aventures. Les sessions de lectura són individualitzades entre una persona voluntària i un nen o nena. La tasca del voluntariat és apropar la lectura als més petits, ajudar-los a gaudir-ne i ser un referent motivador que creu en les seves capacitats. 

Donant aquesta empenta als nens i nenes aconseguim que millorin la seva comprensió lectora, competència clau en tots els aprenentatges. Treballar per a la comprensió lectora és treballar per a l'èxit educatiu de tots i totes. 

Aquest curs 2018-2019 hi ha més de  200 punts LECXIT arreu de Catalunya i a diversos punts d’Espanya. En aquest enllaç trobaràs tota la informació necessària sobre el voluntariat on podràs accedir el formulari d’inscripció amb les escoles i horaris de les sessions LECXIT. Busca el que et vagi millor i informa’t!

 

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar