Celebrem l’edcampSummit2017!

Ja s’acosta el primer aniversari del moviment edcamp a Catalunya i per això estem organitzant per a tots vosaltres l’EdcampSummit2017. Amb més de 20 edcamps organitzats i més de 2.000 participants ara toca que la comunitat edcamper celebri la feina feta perquè el moviment no pari de créixer i de millorar!

Tres raons són les que ens mouen. La primera, celebrar que el moviment edcamp és una realitat a Catalunya i que contribueix a transformar l’educació des de l’aprenentatge compartit. La segona, perquè volem continuar creixent amb noves idees i propostes que facin avançar el moviment. I la tercera, per viure i compartir plegats una jornada lúdica, alegre i distesa que construeixi comunitat entre tots els edcampers.

El proper 30 de Setembre al Centre Cívic de Vallvidrera (Barcelona), des de les 9 h del matí fins les 15 h de la tarda, viurem una jornada única en la que organitzadors i participants d’edcamps sereu imprescindibles! Des de l’organització comptarem amb la xarxa de mentors edcamp que oferiran diverses sorpreses i activitats d’aprenentatge i entre totes i tots posarem en pràctica noves maneres d’enfocar la dinàmica edcamp. 

No perdeu el fil i aquell dia seguiu-nos a la xarxa via @edcampCAT amb l’etiqueta #edcampsummit17 o bé visiteu la web per estar atents a les novetats!

 

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar