Convocatòria d'ajuts: Projectes d'Aprenentatge Servei

Us animem a presentar les vostres propostes en l'àmbit de l'intercanvi generacional i les persones grans. Es valoraran aquells projectes que apropin col•lectius de diferents edats per facilitar el coneixement mutu i l'intercanvi de d'experiències, sabers i habilitats. 

El Centre Promotor d'APS, projecte liderat per la Fundació Jaume Bofill, vol impulsar el desenvolupament de projectes d'aprenentatge servei en l'àmbit de l'intercanvi generacional i en l'àmbit de les persones grans. En aquest sentit, es consideraran projectes que pretenen apropar col·lectius de diferents edats amb l'objectiu de facilitar el coneixement mutu i l'intercanvi de coneixements, sabers i habilitats. I també, projectes que parteixen de les persones grans quan aquestes s'impliquen com a ciutadans que són amb la seva capacitat d'aprendre i el poder de l'acció transformadora. El suport s'adreça tots els centres i institucions educatives, tant de l'àmbit formal com del no formal, i a entitats socials no lucratives de Catalunya que es proposin desenvolupar projectes d'aprenentatge servei en l'àmbit de l'intercanvi generacional i les persones grans durant l'any 2015. La Fundació Jaume Bofill aporta una dotació econòmica de 10.000 euros pel suport a projectes.

Data: Fins el 7 de gener de 2015

Organitza: Centre Promotor APS

Més informació: centre@aprenentatgeservei.cat

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar