Convocatòria d'ajuts: Projectes d'Aprenentatge Servei

S'han obert els suports a Projectes d'Aprenentatge Servei en els àmbits de: noves tecnologies i finances ètiques. El suport s'adreça a tots els centres i institucions educatives, tant de l'àmbit formal com del no formal, i a entitats socials no lucratives de Catalunya que es proposin desenvolupar projectes d'aprenentatge servei en qualsevol d'aquests àmbits durant el període 2015-2016.

La Fundació Jaume Bofill aporta una dotació econòmica de 5.000 euros pel suport a projectes que incloguin les noves tecnologies i Oikocrèdit 3.000 euros pel suport a projectes sobre finances ètiques i inclou recursos per assessorament per a tots els projectes ajudats.

Més informació aquí.

El termini per lliurar els projectes finalitza el 26 d’octubre de 2015 i la decisió sobre les propostes seleccionades es comunicarà als sol·licitants no més tard del 13 de novembre de 2015.

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar