Convocatòria d'Ajuts a projectes d'APS 2012-2013

Divendres 5 d'octubre va finalitzar el termini per lliurar projectes a la sisena convocatòria d'ajuts per a la realització de projectes al Centre Promotor d'Aprenentatge Servei. La convocatòria té per objectiu impulsar el desenvolupament de noves experiències d'APS i ajudar a consolidar iniciatives dissenyades seguint aquesta metodologia educativa. S'adreça a tots els centres i institucions educatives, tant de l'àmbit formal com del no formal, i a entitats socials no lucratives de Catalunya que es proposin desenvolupar projectes d'aprenentatge servei durant el període 2012-2013.

La Fundació Jaume Bofill aporta una dotació econòmica i recursos per assessorament. El tipus d'ajut, econòmic o per assessorament, així com l'import destinat a cada projecte es decidirà en funció de les característiques, necessitats i abast de cada proposta seleccionada. La decisió sobre les propostes seleccionades es comunicarà als sol·licitants no més tard del 31 d'octubre de 2012. 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar