Recta final de la crida oberta Fem Educació. I ara, com seguim?

Sembla que va ser ahir però ja fa tres mesos de l’inici de la crida oberta Fem Educació, micromecenatge per la innovació educativa, per a seleccionar un màxim de 20 projectes que responguin als reptes actuals de l’educació. El 23 de maig de 2017, finalitza el termini de presentació de propostes. Durant aquest temps hem acompanyat i donat suport a més de 90 impulsors en la formulació de les seves idees per tal d’ajustar-les als requeriments del micromecenatge. Ens han arribat propostes molt suggerents que aborden temàtiques diverses (abandonament escolar, capacitació professorat, parentalitat positiva, educació en valors...) i que han estat impulsades per diferents actors, centres educatius, emprenedors, entitats socials, entitats culturals, etc.  

La primera setmana de juny es trobarà el jurat per seleccionar els projectes. Posteriorment s’iniciarà la segona fase que té com a objectiu oferir, de la mà de tècnics de la Fundació Goteo, assessorament personalitzat. Aquest assessorament té la voluntat d’assegurar que els projectes tinguin tots els ingredients necessaris per una bona campanya de micromecenatge (retorn en obert, recompenses i implicació de la comunitat). 

El mes de setembre es preveu que els impulsors iniciïn les campanyes de micromecenatge a on la comunitat tindrà un paper clau. Fem educació, vol ser una palanca de canvi per estimular la generació de noves iniciatives que cerquin en la comunitat i en el finançament col·laboratiu la seva capacitat d’implementació.

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar