Debats d'Educació en Acció

Els Debats d'Educació fan deu anys. Després de deu anys «pensant els reptes del futur de l'educació a Catalunya» creiem que és hora de pensar en les «solucions». Durant deu anys hem donat la veu a experts de primer nivell mundial perquè ens expliquessin els canvis que s'estaven succeint o que estaven a punt de passar, que ens fessin alçar la mirada vers les noves tendències que emergien arreu del món, que ens presentessin iniciatives engrescadores que podíem traslladar al nostre cas particular. Volem ara donar la veu als experts que tenim al nostre voltant.

Volem trobar innovadors que estiguin col·laborant per la millora de l'educació. Volem que ens ajudeu a fer una col·lecció de noves pràctiques, a identificar els obstacles amb què us trobeu i com superar-los, com millorar les condicions que afavoreixin la innovació en l'àmbit educatiu, com construir més i millors àmbits de col·laboració, com eliminar les traves i incentivar el moviment, amb qui ens hem d'aliar per a fomentar i ampliar els àmbits d'aprenentatge. Busquem experiències dins i fora de l'escola, a l'institut i a l'empresa, a la universitat i a les ONG, al museu i a la biblioteca, a les activitats extraescolars i a casa. Us convidem a enviar-nos un vídeo breu (3-5 minuts) explicant la vostra experiència d'innovació per al canvi educatiu. - Com podem incrementar el valor educatiu del que fem? - Com podem ampliar els espais, àmbits o contextos on es produeix l'aprenentatge? - Com i amb qui hem de col·laborar per a innovar en allò que no ens agrada? Set d'aquests vídeos seran seleccionats per a presentar-se en directe a la Jornada del Xè Aniversari dels Debats d'Educació, que tindrà lloc el proper 15 de maig de 2014 al MACBA, a Barcelona.

Més informació, enviament de vídeos i inscripció a les jornades a http://enaccio.debats.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar