Debats d'Educació en Acció. Encara no t'has incrit?

Vine a conèixer experiències d'innovació educativa de la mà dels seus protagonistes Fins a 72 projectes han participat a la crida dels Debats d'Educació en Acció a la cerca d'experiències d'innovació i col·laboració per al canvi educatiu. Els vots de 2.300 vots del públic i un jurat expert han seleccionat 9 casos per a ser presentats en directe el proper 13 de maig a l'Auditori del MACBA de Barcelona.

Les experiències seleccionades tindran 10 minuts per explicar les claus del seu projecte i fer-nos descobrir per què són exemples d'innovació educativa. Debats d'Educació en Acció forma part de les activitats de commemoració dels 10 anys de Debats d'Educació. A la jornada es presentarà un breu recull de les idees clau d'aquesta dècada dels Debats així com de les aportacions de la comunitat educativa a la campanya Les 3 coses que he après.

També des de la web i en directe! Si no pots assistir a la jornada, segueix-nos en directe via streaming. A més, tots hi esteu convidats a dir la vostra a les xarxes socials amb l'etiqueta #debatsenaccio Inscriu-te a la jornada dels Debats d'Educació en Acció!

Coneixeràs casos d'èxit que a través de la innovació i de la col·laboració contribueixen al canvi educatiu dins i fora de les aules.

Més informació: Debats d'Educació en Acció

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar