Edcamp Summit 2018, acció i aprenentatge des de l’inici fins al final!

El dissabte 6 d’octubre vam celebrar l’Edcamp Summit 2018, la segona trobada anual de la comunitat edcamp on tothom hi era convidat: edcampers d’arreu de Catalunya, membres d’equips impulsors d’edcamps territorials, mentores i mentors de la xarxa de mentoria i persones com tu, interessades i apassionades per l’educació, que volien aprendre i compartir plegades per seguir sumant i aportant a la transformació educativa del país.

Vols saber quina experiència edcamp vam viure?

El nostre repte era crear espais de reflexió i de generació de noves estratègies i propostes per enfortir la comunitat edcamp i la seva metodologia, per tal que el moviment segueixi escampant-se. Per aconseguir-ho, vam compartir una sèrie de tallers per fer i viure edcamps vibrants, preparats i dinamitzats per la pròpia xarxa de mentoria i per equips impulsors d’edcamps. En aquests tallers, les persones participants s’emportaren: 

  • noves dinàmiques d’inici i finals súper energètiques de cooperació i coneixença que segur que podreu viure a algun dels propers edcamps, amb el suport i la facilitació de la Núria Sabaté.
  • eines per reflexionar i aprofundir en la manera com aprenem als edcamps amb en Xavier Pujol.
  • com implementar un nou format, l’edcamp repte, amb el qual els edcampers vam practicar també diferents formes de realitzar un mapa de sessions amb l’Alberto Esteban, en Pep Prat i l’Estel Paloma.
  • i un munt d’estratègies súper efectives de comunicació que es poden aplicar abans, durant i després d’un edcamp de la mà d’en Miquel Valls, l’Ana Tarin i la Rosa Ruíz de l’edcamp Les Franqueses.

Després d’haver assistit a uns tallers plens a vessar de noves eines i aprenentatges, va arribar la segona part de la summit: vam vivenciar un edcamp repte, una nova modalitat de trobada orientada a cocrear respostes pràctiques a reptes educatius molt concrets, que en breu posarem a disposició de tota la comunitat edcamp! No perdis el fil de les novetats!

Això sí, el que tothom té clar, com digué una de les persones participants a la trobada, és que el moviment edcamp és immens.

Moltes gràcies edcampers, fins a la propera!

 

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar