Els seminaris i els laboratoris d’Educació Demà arriben a Girona!

De la mà de la Fundació Ser.GI com a partner local, des de la Fundació Jaume Bofill iniciem un procés de rèpliques dels actes del projecte Tendències de la plataforma Educació Demà a Girona

Aquestes rèpliques seran liderades i coordinades íntegrament per la Fundació Ser.GI a la ciutat de Girona i comptaran amb el suport de l’equip del projecte d’Educació Demà. 

La primera tendència que s’explorarà serà “Desafiem l’avaluació” i està previst celebrar el Camp Base el 16 de febrer de 2017  i l’Edulab el 23 de febrer de 2017 al Centre Cultural de la Mercè de Girona a les 18 h de la tarda.

Podeu inscriure-us a través de la web de la Fundació Ser.GI aquí.

Durant el Camp Base, de la mà de Coral Regí, directora de l’escola Virolai de Barcelona i membre del comitè científic d’Educació Demà de la Fundació Bofill, coneixerem aquests nous enfocaments i viurem experiències pràctiques i capdavanteres que ja s’estan desenvolupant a Catalunya.

“Aprendre per transformar, avaluar per créixer”, experiència d’integració de l’avaluació a tots els nivells de l’escola, amb Marta Segura, mestra de primària a l’Escola Sadako de Barcelona.

“Coavaluant: entre mosquits i papallones”, experiència de coavaluació entre alumnes de 1r d’ESO a càrrec de Sílvia Zurita, professora de tecnologia i ciències, i cap d’estudis de l’Institut de Tordera.

“Com fer una bona truita?”, un tastet d’avaluació formadora de la mà de Mercè Mas, mestra de l’escola La Roureda de Sant Esteve Sesrovires, i membre del grup “Avaluar per Aprendre” de Rosa Sensat.

Els assistents podreu participar activament en el debat, conèixer recursos i aprofundir en diverses pràctiques inspiradores sobre com potenciar que l’avaluació serveixi a l’alumne per a fer-se responsable del seu procés d’aprenentatge, per saber on és i per on ha d’avançar. El seminari obert també ens mostrarà com l’avaluació, en tant que eina per orientar l’aprenentatge, ens ha de permetre millorar tant als alumnes, com als mestres com a la pròpia escola.

Educació Demà té com a principal objectiu potenciar l’ecosistema d’innovació educativa de Catalunya, esdevenint un espai de confluència d’idees, converses, accions, projectes, persones i organitzacions orientades a la millora  i  transformació  de l’educació. 

Tendències educatives com ara l’avaluació, la gamificació, la personalització de l’aprenentatge, l’educació maker i més, són àmpliament explorades en els seminaris oberts (Camp Base) i els laboratoris de cocreació (Edulab) de la plataforma.

Més informació aquí.

 

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar