Feu LECXIT! Les entitats que ho desitgin poden sumar-se al projecte

Si teniu ganes de contribuir a la millora educativa i us interessa treballar la comprensió lectora us podem ajudar a posar en marxa una rèplica del programa LECXIT a la vostra entitat!

Qualsevol entitat pot fer LECXIT! Si voleu aglutinar ciutadans al voltant de l'educació podeu dur a terme aquest projecte! 

LECXIT és un projecte ideal per a entitats que treballin en l'àmbit educatiu, social o de la lectura. És un projecte que permet millorar l'èxit educatiu, mobilitzar ciutadans, tot plegat amb una metodologia contrastada i fàcil d'aplicar. 

Des de la Fundació Jaume Bofill ja fa tres anys que duem a terme el programa a vint escoles de Catalunya i també estem ajudant altres entitats a promoure punts LECXIT. Aportem la metodologia, els materials i una proposta de formació del voluntariat i les entitats aporten la proximitat al territori i el seguiment del dia a dia del programa. 

Més informació sobre el programa, cliqueu aquí. Ja hi ha més de seixanta d'entitats que promouen punts LECXIT. Més informació sobre els punts LECXIT cliqueu aquí.

Aquest 2014 esperem que se n'hi sumin força de noves!

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar