II Jornades Educació Avui, 2014

Un espai de referència generador de reflexió, debat i anàlisi sobre la situació actual i els reptes de futur immediat de l’educació a Catalunya


Què són les Jornades Educació Avui?
Les Jornades Educació Avui són un espai de referència generador de reflexió, debat i anàlisi sobre la situació actual i els reptes de futur immediat de l'educació a Catalunya.

Qui hi pot participar?
Sent l'educació un procés que interpel·la i compromet tota la societat no limitat al sistema escolar, les Jornades Educació Avui volen promoure la màxima participació i encontre entre representats i agents d'àmbits tan diversos com el social, cultural, econòmic, polític, científic, legal, institucional, acadèmic, educatiu i divulgatiu de la societat catalana.

Quan i on se celebren?
La 2a edició de les Jornades Educació Avui se celebrarà els dies 19 i 20 de febrer de 2014 al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.
Quin és el contingut d'aquesta nova edició?

Pots veure la selecció de fotografies de les II Jornades Educació Avui.

També pots consultar el programa de l'acte.

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar