Intercanvi d'experiències de redisseny de la #ReunióFamílies

Quines noves propostes de reunions d'inici de curs han desenvolupat els centres que participen a la crida "Redissenyem la reunió amb les famílies"? Quines solucions han trobat als reptes que s'havien plantejat? Com han participat les famílies en el procés de redisseny de les reunions? I l'alumnat? Com han valorat els canvis introduïts? Han servit per millorar la relació família-escola?

De tot això van parlar una seixantena de docents dels centres participants a la crida el passat dimarts 14 de novembre de 2017 al Canòdrom. Parc de recerca creativa.

Els participants es van posar en grups barrejats per compartir els aprenentatges responent a aquestes tres preguntes: Què ha funcionat? Què no ha funcionat? Què hem après?

També van poder conèixer què havien fet els altres centres tot visitant l'exposició dels pòsters on es poden veure totes les solucions desenvolupades per les escoles i instituts que han participat a la crida. Aquesta exposició també es podrà visitar el proper 28 de novembre de 2017, a l'acte final de la crida, on es donaran a conèixer els projectes guanyadors.

Al web de la crida podeu descarregar-vos tots els pòsters i articles del procés que han desenvolupat els centres que hi han participat: http://www.educaciodema.cat/crides

I amb l'etiqueta #ReunióFamílies podeu seguir a twitter l'activitat de la crida.

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar