LECXIT incia un nou curs. Fes-te voluntari!

Comença el nou curs escolar i tornen les sessions LECXIT a partir del mes d’octubre. L’objectiu principal del programa LECXIT-Lectura per a l’èxit educatiu, és millorar la comprensió lectora d’alumnes de primària.

El curs passat persones voluntàries van acompanyar en la lectura a grups d'alumnes de 4t d’educació primària. La valoració de l'experiència ha estat molt positiva i per a aquest nou curs busquem 600 persones que vulguin participar com a voluntàries.

La tasca del voluntariat és acompanyar la lectura d’un infant, contribuir a ajudar-lo a gaudir de la lectura, motivar-lo i esdevenir un referent lector que el faci creure en les seves capacitats. No es necessita cap formació específica, només cal saber llegir correctament en català i tenir ganes d’incidir en l’educació dels infants.

Tens una hora lliure a la setmana? Vols encomanar la passió per la lectura a un nen o una nena?... Pots trobar més informació i el formulari d’inscripció amb les escoles i horaris de les sessions LECXIT a www.lectura.cat/voluntaris

Anima’t!

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar