Materials de l'acte "Què porta a una família a triar una escola per al seu fill?"

Ja podeu accedir als materials d'aquest acte de l'Aula Fundació Jaume Bofill, que es va celebrar el passat 15 de juny de 2011, en què van participar: Miquel Àngel Alegre, sociòleg i coordinador del Grup de Recerca en Educació i Equitat de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Carles Armengol, mestre, educador social i pedagog. Secretari general adjunt de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya

Xavier Bonal, economista i professor de sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

Imma Fuyà, presidenta de la Federació d'Associacions de Pares i Mares de Catalunya (FAPAC) Us podeu descarregar gratuïtament la publicació de la recerca "Les famílies davant l'elecció escolar. Dilemes i desigualtats en la tria de centre a ciutat de Barcelona" clicant aquí. El vídeo de resum de l'acte: Presentació de Power-point:

Les famílies davant l'elecció escolar. Dilemes i desigualtats en la tria de centre a la ciutat de Barcelona és un estudi que aprofundeix en les motivacions de les famílies de Barcelona a l'hora de triar un centre on escolaritzar els seus fills i filles. Aquesta recerca, pionera al nostre país, es basa en una enquesta feta a prop de 6.000 famílies de Barcelona amb fills en edat d'accedir a P3 o a 1r d'ESO durant el procés de preinscripció del curs 2008-2009. Les dades quantitatives es complementen amb una aproximació qualitativa basada en entrevistes semiestructurades a famílies de tres barris de la ciutat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar