Nou projecte: Educació Post-2015

En els pròxims dies rebreu informació sobre un  nou espai participatiu que contribuirà a la definició d’una agenda educativa internacional Post-2015. Podreu seguir tot el procés en el blog que habilitarem amb aquest objectiu.

 

Nou projecte: Educació Post-2015, equitat i qualitat per a tothom

 

Tal com diu el seu nom, l'objectiu principal d'aquest projecte liderat per la Fundació Jaume Bofill i el Centre Unesco de Catalunya és elaborar una proposta des de Catalunya per contribuir al debat sobre els objectius per a l'educació mundial post 2015, que es presentarà enguany a la UNESCO i a la comunitat internacional. 

 

Educació Post-2015 constitueix un pas més en el camí que es va encetar l'any 1990 a Jomtien, Tailàndia, amb el llançament de la campanya "Educació per tothom" (Education For All, EFA) sota el lideratge de la UNESCO i que posteriorment va agafar una nova embranzida l'any 2002 amb la campanya pels Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni (Millenium Development Goals, MDG) impulsada per l'ONU.

 

Per dur a terme aquest propòsit, Educació Post-2015 realitzarà una àmplia convocatòria a tots els actors educatius de Catalunya per tal que presentin les seves reflexions i propostes a través del blog que es crearà pròximament amb aquest propòsit (www.edupost2015.cat). En aquest marc també s'organitzarà un seminari d'experts que es realitzarà al març. Tot això, sota la supervisió i l'assessorament: 

 

- Xavier Bonal, sociòleg de l'educació, professor del departament de sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), director del Grup d'Investigació "Globalisation, Education & Social Policies (GEPS) i membre de la xarxa d?experts en Ciències Socials de la Comissió Europea (NESSE).

 

- Antoni Verger, investigador "Ramon y Cajal" en el departament de sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, (UAB). Desenvolupa projectes de recerca i consultoria per a la UNESCO, la Global Campaign for Education, Education International, GEPS i diverses agències de desenvolupament internacional. 

 

Més informació a: info@edupost2015.cat

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar