Onada d’accions d’impuls de l’Educació 360 als municipis

Els darrers dies de maig han concentrat diferents esdeveniments que expressen la voluntat de l’àmbit local d’impulsar l’Educació 360 als municipis. Sant Cugat, Palafrugell, Granollers, Salt, Sant Boi de Llobregat i Castellar de Vallès són els escenaris de diverses iniciatives

El Ple de l’Ajuntament de Sant Cugat acorda l’adhesió a l’Educació 360

L’Ajuntament de Sant Cugat ha estat un dels primers en prendre l’acord d’adherir-se a l’Aliança Educació 360. El Ple del passat 21 de maig així ho va aprovar Ple de l'Ajuntament de Sant Cugat seguint la proposta que la Diputació de Barcelona va presentar el passat 3 de maig. Aquesta adhesió va associada al compromís d’impulsar iniciatives de l’Educació 360 al propi municipi. Desenes d’ajuntaments han iniciat els processos per a poder prendre acords similars en les properes setmanes. 

Fòrums locals, trobades de Consell Escolars i reunions de Direccions de Centres educatius a Salt, Sant Boi i Palafrugell

El dissabte, 26 de maig, el Pla Educatiu de Salt va celebrar el Fòrum Educatiu on es va treballar l´Educació360 en un dels seus àmbits de debat Forum Educatiu Salt - Diari de Girona Dos dies abans, el 24 de maig, la Xarxa Territorial de Girona presentava amb l’Ajuntament a tots els equips directius de les escoles i instituts de Palafrugell, la iniciativa. Per la seva banda, el dimarts, 29, el Consell Escolar de Sant Boi també tracta sobre com incorporar l’Educació 360 a la dinàmica de treball educatiu den xarxa del municipi.

Els joves de Granollers presenten els resultats del programa ETCETERA del curs

El Grajove va reunir el divendres, 25, un ampli i divers públic per exposar les realitzacions dels tallers que han desenvolupat nois i noies de la ESO en diversos equipaments culturals al llarg del curs: El còmic, el circ, la dansa, el cinema o la robòtica han estat alguns dels àmbits més vistosos en el que joves de diversos instituts han compartit aprenentatges i projectes a partir de la proposta ETCÈTERA Granollers Educació 360. Un fantàstic exemple de com promoure noves oportunitats educatives a les tardes dels adolescents.

Carles Barba i Ismael Palacín parlen de l’Educació 360 en el debat estratègic de Castellar del Vallès

El 31 de maig, Carles Barba i Ismael Palacín, Directors de l’Aliança Educació 360 i de la Fundació Jaume Bofill respectivament, intervindran en el cicle de debats que l’Ajuntament de Castellar del Vallès ha impulsat per definir el Pla  Estratègic Castellar del Vallès 20/20 per definir el futur en els propers anys. 

En aquest cas, L'Educació 360, una nova mirada de l'educació. Pla Estratègic 20/20 Castellar del Vallès serà l’objecte de la trobada en la que participa la ciutadania de Castellar del Vallès.

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar