Participa en la millora educativa!

La innovació educativa no neix en un planter ni de manera espontània. Per a generar iniciatives innovadores amb capacitat de respondre als reptes actuals de l’educació calen emprenedors que les generin i una comunitat que els hi doni suport. Vols impulsar la millora educativa amb la teva col·laboració?

Des de www.femeducacio.org ho sabem molt bé i és per això que, amb el suport de Goteo, hem seleccionat a 13 emprenedors que cerquen el teu suport per a fer realitat els seus projectes. N’hi ha que promouen el pensament crític com “Let’s debate” o “(des) vestir aliments”, altres impulsen la creativitat de l'alumnat com “Instròniks”, “CEL. Catàleg d’experiències lúdiques”“Ilustrarium”, també hi ha que promouen les relacions igualitàries i col·laboratives com “Roca&Agua”, “Sirkels” o “Projecte Handwork” i altres que impulsen la participació de les famílies i la resta de la comunitat educativa com “Hortalitzat Norfeu” o “Connectem”.

Aquests 3, BiniArt, Moneda Social i “Banc del Temps Escolar”, que aborden temes claus com l’educació emocional i l'equitat educativa ja han assolit els objectius de finançament mínim per fer realitat el projecte. Però la feina no ha acabat i properament iniciaran una segona ronda de finançament que els ha de permetre desenvolupar i ampliar l’abast de l’impacte i cobertura del projecte.

 Des de Fem Educació i Goteo et convidem a conèixer els projectes i col·laborar amb la finalitat que deixin de ser iniciatives per a ser projectes que milloren l'educació de molts infants i joves. Hi participes?

Més informació a: www.femeducacio.org

Notícies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar